Tag din baby med på farten

Livet med en lille baby kan måske virke en smule begrænsende med alle de behov og skrøbeligheder den lille familietilføjelse kan medføre. Men med lidt planlægning og de rette værktøjer kan det måske godt lade sig gøre at have den lille med ud af huset.

Autostolen

Om du har en bil eller ej, der skal bruges under transporten kan en autostol være et vigtigt middel til at have din baby med. I bil og offentlig transport kan det give din baby et trygt sted både at være under turen, men også at falde i søvn, hvilket mange babyer gør relativt frekvent. På den måde kan du blot tage autostolen og komme videre på turen uden at det er nødvendigt at flytte barnet fra stolen og måske vække det. Der findes også klapvogne, hvor disse autostole kan gives hjul på, og på den måde gøre sig endnu mere funktionelt.

Bæresele og vikle

Et andet fint redskab til dig, der skal ud i den stor verden med dit lille barn er en bæresele eller en vikle, der har nogenlunde samme funktion. Med disse kan du bære dit barn helt tæt ind på kroppen, der både kan have en praktisk funktion for dig som forældre, såvel som det kan være et rart sted for din baby at være, når I bevæger jer rundt. Du kan både vende din måske nysgerrige baby ud, så den kan følge med i hver der sker omkring den, såvel som du kan vende den ind mod brystet, hvor den kan være mere afskærmet fra alt det omkring den. Ligesom med autostolen kan din baby passe sit soveskema i sådanne babyseler, når turen går ud af hjemmet.

Underholdning

Afhængig af dit barns størrelse, kan det være at det også har brug for ting, der kan virke som underholdning på turen. Det derfor måske være godt at medbringe legetøj.