Ezpz er det bedste service at starte med for små børn

Ezpz

Er du træt af mad på gulvet, på væggene, bordet og generelt bare den konstante oprydning efter dine børns måltider derhjemme? Så er servicen fra Ezpz helt oplagt at give til dit barn! Med servicen fra Ezpz slipper du for nemlig for alt dette, da det er produceret således at det sidder fast på underlaget det er placeret på, og barnet dermed ikke kan kaste rundt med tallerkenen under måltidet. Derudover er børn jo også helt vilde med når noget er deres helt eget. Måltidet bliver en leg for barnet som får lov at udforske, og en leg for den voksne der skal rydde minimalt op når barnet er færdig med at spise.

Men hvor kan du så finde dette lækre Ezpz service til dit barn? Jo, det kan du blandt andet hos Little Happy, hvor der er et hav af forskellige muligheder indenfor både forskellige designs og farver. 

Forskellige designs og farver – noget til enhver smag

Der findes flere forskellige designs og farver, så det er muligt at vælge lige præcis det der falder bedst i din smag, og passer bedst ind i hjemmet. Der findes både designs til barnet som kun lige er påbegyndt overgangen fra bryst/flaske, til fast føde, samt designs som også passer til de lidt ældre børn. Ezpz leverer altså børneservice som kan følge dit barns spisefærdigheder og alder.

  • Happy Mat

Happy Mat er det første produkt som Ezpz lancerede. Det er en ruminddelt tallerken som både findes i normal og mini-version, hvor den normale størrelse er til barnet med gode spisefærdigheder, og mini størrelsen er til det netop påbegyndte spisende barn. Det giver god anledning til at opdele maden, så barnet kan udforske de forskellige elementer hver for sig.

  • Happy Bowl

Happy Bowl er en dyb tallerken som barnet fx kan spise grød, mos, morgenmadsprodukter eller lignende af. Denne er oplagt til barnet som netop er påbegyndt fast føde, så barnet kan få fingrene i maden, og få en sand sanseoplevelse ud af starten på deres madrejse. 

  • Tilbehør

Der findes desuden en masse tilbehør til barnets tallerken – såsom; skeer, begynderkopper, kopper med sugerør osv. Så der er noget til at fuldende ethvert måltid.

Derfor er Ezpz det bedste service at starte med for barnet

Uanset om du som forælder vælger at fodre dit barn, eller gå med BLW-metoden (Baby Led Weaning) hvor barnet selv får lov til at prøve at spise, eller måske endda en kombination af begge, er Ezpz det bedste sted at starte. Dette design egner sig nemlig både til at forældrene kan hjælpe deres barn, men også størrelsesmæssigt til at barnet selv kan tage fat og holde det i deres små fingre. Sugekopperne som suger sig fast til underlaget, gør at barnets arme ikke får kastet tallerkenen på gulvet, og derfor har fuld fokus på at udforske maden foran dem, og få deres spisefærdigheder forstærket for hver dag der går. Derfor er Ezpz det bedste service, og noget som ethvert barn og børnefamilie bør eje.