Det kan Orkla Care produkter gøre for dig

Det er efterhånden blevet gjort til en hel videnskab at passe bedst muligt på sin krop. Og hertil er der også mange mennesker, der mener noget forskelligt. I de fleste tilfælde er der dog bred enighed om, at kosttilskud har en positiv effekt på kroppens og dens velbefindende. Hertil er Orkla Care produkter en ganske udmærket mulighed, da disse tilbyder mange forskellige former for kosttilskud, der spiller godt sammen.

Vitaminer

Ligesom mange andre producenter af vitaminer og kosttilskud, tilbyder Orkla Care også forskellige udgaver af multivitamin. Hertil findes både en børneudgave, en voksenudgave og udgave til 50+.

Det er også muligt at købe vitaminer, der er rettet mod specielle formål. Eksempelvis en, der er egnet til gravides behov samt en, der øger vækst af hår og negle. Ønsker du at vide mere om de forskellige typer af vitaminer, så læs om orkla care produkter her.

Mavebalancen

En anden af Orkla Cares produkter er deres Psyllium Mavebalance, der har et stort indhold af frøskaller og dermed fibre. Dette kosttilskud kan være med til at holde maven i balance samt holde kolesterolniveauet på et passende tal.

Brusetabletter

En anden måde at inddrage kosttilskud i hverdagen er ved hjælp af brusetabletter. Tabletterne opløses i vand, hvorefter de indtages som en del af den almindelig kost. Man kan få brusetabletter fra Orkla Care produkter, der har forskellige indhold og formål. Eksempelvis fås en variant med stort indhold af kalk og vitamin D.

Ekstra energi

Det er også muligt at få lidt ekstra energi i hverdagen ved hjælp af kosttilskud. Disse energi-tabletter har et stort indhold af ginseng, der er med til at give et naturligt boost. Derudover indeholder kosttilskuddet også vitamin C, magnesium og vitamin D, der både hjælper på at mindske trætheden samt også hjælper på at øge immunforsvarets evner.