Prøv noget nyt med dine venner til sommer

Sommeren indbyder til liv og leg. Mange af os har siden vi var små, været vant til, at tage til stranden for at bruge timevis på at bade, bygge sandslotte og ellers bare lege rundt i sandet. Dette behøver dog langt fra kun at være en aktivitet for børn. Voksne kan også lide at lege. Måske ikke længere med spand og skovl, imens man lavede imaginære sandkager, som man serverede for mor og far, men derimod gennem aktive lege, og gerne noget der får pulsen op.

Lav aktiviteter ude på vandet

Ønsker du en mere livlig og legesyg sommer for dig og dine venner i år, er der forskellige aktiviteter, som I kan give jer til. En måde at lave en tur, samtidig med at i blive udfordret på samarbejde og snilde, er ved at leje en kajak, hver tage en pagaj i hånden og så ellers sejle ned langs en dansk å eller sø. Dette er en super god måde at komme ud i naturen, og opleve noget nyt sammen. Er det derimod en varm dag I vælger, og vil I hellere opholde jer på stranden, kan I enten leje eller købe paddleboards, og padle jer ud på det store hav. Vær her forberedt på, at begge aktiviteter kan ende I, at en eller flere af jer bliver meget våde.

Dyst i spil på land

Er I ikke de store vandhunde, men ønsker derimod fast grund under jer, er alle typer for boldspil eller anden type konkurrence altid en sikker vinder. Tag eventuelt ned i en nærliggende park, hvor I kan dyste mod hinanden i et spil. Dette kunne være spikeball, som de sidste par år er blevet vældig populært. I kan også spille kongespil. Dette er nemt at lære, og kræver ikke alverden af hver deltager, hvoraf det er nemt for alle at være med.